Wat doen de Mariachi’s, wat zijn Mariachi’s?Mariachi is een muzikale expressievorm die teruggaat tot de 18e eeuw in West-Mexico. Het is een traditie die kan worden gedefinieerd door een aantal sociaal-muzikale elementen: Mariachi-instrumentatie en -textuur, muzikale genres en subgenres, uitvoeringsmethoden en -stijlen, zangstijlen en -vormen, dansstijlen en performance-kleding. Elk element heeft zijn eigen geschiedenis, ontstaan op verschillende momenten in de tijd en in verschillende regio's van het West-Mexicaanse platteland, en sommige, zo niet alle, moesten samenkomen om de Mariachi-traditie te laten worden tot wat het nu is.
Van de 19e tot de 20e eeuw werden migraties van het platteland naar Guadalajara, samen met de culturele promotie van de Mexicaanse overheid, geleidelijk opnieuw gelabeld als “Son-stijl”, waarbij de alternatieve naam 'Mariachi' werd gebruikt voor de 'stedelijke' vorm. Aanpassingen van de muziek omvatten invloeden van andere muziek, zoals polka's en walsen, de toevoeging van trompetten en het gebruik van charro-outfits door de Mariachi-muzikanten. De muziekstijl begon in de eerste helft van de 20e eeuw nationaal bekendheid te krijgen, met zijn promotie bij de inauguraties van de president en op de radio in de jaren 1920.

In Mexico-Stad is Garibaldi Plaza het centrum van de Mariachimuziek. Het plein vult zich met Mariachi-muzikanten die om optredens aan voorbijgangers vragen, om te worden ingehuurd voor evenementen zoals bruiloften en dorpsfeesten. In 2010 heeft de overheid het plein gerenoveerd om het toeristvriendelijker te maken: nieuwe bestrating, tuinen, politie, beveiligingscamera's, geschilderde gevels en een museum gewijd aan Mariachi en tequila.
Hoewel Mariachi’s ook via de telefoon of op het internet in Mexico-Stad kunnen worden gehuurd, komen veel mensen toch liever naar het plein, want dan kunnen ze de muzikanten horen en onderhandelen over de prijs.

Mariachi’s spelen romantische (son) en vrolijke (corridos) muziek. Met onze band kunt ook u genieten van de Mariachi’s, in Nederland, België en Duitsland! Wij zijn beschikbaar voor alle denkbare feesten en evenementen! Een indicatieprijs vind je hier: thema-feest-mexicaans.nl

Voor grote of kleine trouwceremonies, met of zonder geluidsversterking. Dus ook voorakoestische muziek in een parkje, bij een parade, in een winkelcentrum, etc. Bij ons vindt u Mariachi’s die ook lekker kunnen zingen! Wij zijn altijd in tenue, want ook wij vinden de Mariachi-pakken zelf echt prachtig! Mocht dit alles u als muziek in de oren klinken, laat dan wat van u horen!
Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Mariachi band in Duitsland Mariachi band in Duitsland

Mariachi band in Duitsland Mariachi band in Duitsland

Mariachi band in Duitsland Mariachi band in Duitsland

Mariachi band in Duitsland Mariachi muziek Mexicaanse dans
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Mariachi band in Duitsland

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Mariachi band in Duitsland Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Mariachi band in Duitsland

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Mariachi band in Duitsland
Mariachi band in Duitsland

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Heesch Heeseind Heesselt Heeswijk Dinther Heeten Heeze Hegelsom Hei- en Boeicop Heibloem Heide (Boekel) Heide (Boxmeer) Heide (Haelen) Heide (Helden) Heide (Heumen) Heide (Heythuysen) Heide (Roggel) Heide (Scharsterland) Heide (Susteren) Heide (Swalmen) Heide (Venray) Heidenhoek It Heidenskip Heijen Heijenrath Heijningen Heikant Heilig Landstichting Heiligerlee Heiloo Heinenoord Heinkenszand Heino Heistraat (Oosterhout) Heistraat (buurtschap in Eindhoven) Hekelingen Hekendorp Helden Helenaveen Helkant Hellendoorn Hellevoetsluis Hellouw Hellum Helmond Helvoirt Helwijk Hem (Drechterland) Hem (Leeuwarden) Hemelum Hemmen Hemrik Hendrik-Ido-Ambacht Hengelo (Gelderland) Hengelo (Overijssel) Hengevelde Hengforden Hengstdijk Hennaard Hensbroek Henxel Herbaijum Herkenbosch Herkenrade Herkingen Hernen

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.